သင့် အသင်းဝင်မှုကို ပယ်ဖျက်နည်း
ဤလမ်းညွှန်တွင် ကျွန်ုပ်တို့၏ ဝန်ဆောင်မှု အသင်းဝင်မှုကို ပယ်ဖျက်နည်းကို ရှင်းပြထားပါသည်။ ပယ်ဖျက်ခြင်း လုပ်ငန်းစဉ်မှာ ရိုးရှင်းပြီး သင့်အကောင့် ဒက်ရှ်ဘုတ်မှ တိုက်ရိုက် ပြီးမြောက်နိုင်ပါသည်။
1. သင့်အကောင့်သို့ အကောင့်ဝင်ပါ
အကောင့်ဝင် ဖောင်ကို အသုံးပြု၍ သင့်အကောင့်သို့ ဝင်ပါ။
အကောင့်ဖွင့်စဉ်က ရရှိခဲ့သော အီးမေးလ် လိပ်စာနှင့် စကားဝှက်ကို ထည့်ပါ။ စကားဝှက်ကို မမှတ်မိပါက သို့မဟုတ် မူရင်း အီးမေးလ်ကို ရှာမတွေ့ပါက စကားဝှက် မေ့သွားပါသလား ကို အသုံးပြု၍ စကားဝှက် အသစ် ပြန်သတ်မှတ်ပါ။
2. ငွေပေးချေမှု စာမျက်နှာသို့ သွားပါ
အကောင့် မီနူးမှ ငွေပေးချေမှုကို ရွေးပါ။
သင့်လက်ရှိ အစီအစဉ်၊ ငွေပေးချေမှု ကာလ နှင့် ငွေပေးချေမှု အသေးစိတ်များကို တွေ့ရပါမည်။
3. အသင်းဝင်မှု ပယ်ဖျက်ရန် အပိုင်းကို ရှာပါ
အသင်းဝင်မှု ပယ်ဖျက်ရန် အပိုင်းကို ရှာပါ။
အသင်းဝင်မှု ပယ်ဖျက်ရန် ကို နှိပ်ပြီး ဖန်သားပြင်ပေါ်ရှိ ညွှန်ကြားချက်များအတိုင်း လုပ်ဆောင်ပါ။
သင့်ဆုံးဖြတ်ချက်ကို အတည်ပြုရန် သို့မဟုတ် အကြံပြုချက် (မဖြစ်မနေ မဟုတ်ပါ) ပေးရန် မေးမြန်းနိုင်ပါသည်။ ဤအဆင့်က ကျွန်ုပ်တို့ ပိုမိုတိုးတက်အောင် ကူညီပေးပါသည်။
ပယ်ဖျက်ပြီးနောက်
- သင့် အသင်းဝင်မှုကို ပယ်ဖျက်ပြီးပါပြီ။ နောက်ထပ် ငွေကောက်ခံမည် မဟုတ်ပါ။
- သင့်ဝန်ဆောင်မှုနှင့် အသင်းဝင်မှုနှင့် ဆက်စပ်သော ခရက်ဒစ်များကို လက်ရှိ ငွေပေးချေထားသည့် ကာလ ကုန်ဆုံးသည်အထိ အပြည့်အဝ ဆက်လက် အသုံးပြုနိုင်ပါသည်။
- ငွေပေးချေထားသည့် ကာလ ကုန်ဆုံးသည်နှင့် premium လုပ်ဆောင်ချက်များကို အသုံးပြုခွင့်နှင့် မသုံးရသေးသော ခရက်ဒစ်များ သက်တမ်းကုန်ပါမည်။
အကူအညီ လိုပါသလား?
ပယ်ဖျက်စဉ် ပြဿနာတစ်စုံတစ်ရာ ကြုံတွေ့ပါက ကျွန်ုပ်တို့၏ ဖောက်သည် အကူအညီ အဖွဲ့ကို အီးမေးလ် သို့မဟုတ် live ချတ်မှတစ်ဆင့် ဆက်သွယ်ပါ။